به گزارش قدس آنلاین، «مریم نوابزاده» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، گفت: بهترین غذا آبگوشت با گوشت گوسفند تازه و انواع سوپ و آش است.
وی با بیان اینکه بهترین روغن برای کبد انسان روغنهای با طبع گرم است، افزود: روغن حیوانی یا روغن کنجد یا روغن زیتون بهترین روغنها برای مصرف است.
پزشک و محقق طب اسلامی گفت: بهترین نان، نانهای سبوسدار مثل نان سنگک است.
نوابزاده، بهترین نوشابه را سکنجبین با ترکیب مقداری عسل با سرکه خانگی و عرق نعناع معرفی کرد.
وی اظهار کرد: بیش از صد نوع چای اکنون درکشور ما موجود است که متناسب با مزاجها مصرف انواع آنها توصیه میشود که چای کوهی، گل گاو زبان، سنبلالطیب، گزنه، زنجبیل، گل نسترن، پونه، بابونه، دارچین، آویشن و استخودوس از جمله آنها است.
پزشک و محقق طب اسلامی گفت: به جای قند و شکر استفاده از خرما، ارده، شیره انواع میوهها، کشمش، توت خشک و عسل بسیار مناسب است.
نوابزاده با اشاره به اینکه بهتر است از ظروف مسی استفاده شود، ادامه داد: ضد سرطان، ضد افسردگی، انرژیزا، تقویت کننده سیستم ایمنی بدن، تنظیم کننده ترشح هورمونهای بدن، ضد عفونی کردن آب و غذا از جمله خواص مس است.
وی با بیان اینکه نوشیدن مایعات و آب بین غذا صحیح نیست، اظهار کرد: غذا باید کامل جویده شود و خوردن مایعات با غذا حداقل یک تا 2 ساعت فاصله داشته باشد.
پزشک و محقق طب اسلامی گفت: بهترین تنقلات آجیلهای طبیعی است که به جهت طبع گرمشان بسیار مفید هستند.
نوابزاده افزود: غذاهای خورشتی سنتی، غذاهای سرخ نشده، سبزی خوردن بهویژه نعناع بهجای سالادهای امروزی، لبنیات پرچرب و دست نخورده در طب ایرانی توصیه میشود.
وی با اشاره به اینکه همهی غذاهای طبیعی باید بهطور تازه استفاده شود، خاطرنشان کرد: از خوردن میوه درغیر فصل آن خودداری شود.
نظر شما